Тушонку навчився готувати сам: закрив 12 банок, особливо не переймаючись, і біля плити не стояв. Розповідаю спосіб приготування

Дуже люблю м’ясні страви і закуски і вважаю тушонку, одним із самих практичних видів заготовок – вона завжди виручає її можна взяти і на пікнік, і вдома швидко зробити будь-смачну і просту сраву.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 3.5 кг;
  • сіль, по 1 ч.л в банку;
  • перець горошком по 3 шт в банку;
  • лавровий лист по 1 в банку.

Процес приготування

М’ясо ріжемо шматочками і укладаємо в чисті баночки.

Насипаємо сіль, перець, лавровий лист і на ваш смак спеції.

Накриваємо кришками і ставимо в чашу скороварки.

Наливаємо 500 мл холодної води, закриваємо кришку і тушкуємо 1 годину.

Порада: якщо ви берете яловичину, тоді її потрібно тушити близько 1.5 години. З даної кількості продуктів, у мене вийшло 6 баночок тушонки по 500 г.

Також можна зробити тушонку і в духовці: ставимо в холодну духовку і готуємо 1.5 години.

Не вдається скопіювати.