Ніжний і неймовірний на смак торт «Рафаелло»
Гарний торт сніжно-білого кольору. За бажанням, ви можете прикрасити його зернами граната або шматочками шоколаду.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- кокосова стружка — 100 г;
- цукор — 100 г;
- сир — 1 кг;
- молоко — 250 мл;
- згущене молоко — 300 мл;
- желатин — 150 г;
- вода — 150 мл;
- молочні вафлі — 200 г.
Процес приготування:
- З’єднуємо молоко і цукор в каструлі на плиті і варимо до закипання.
- Додаємо кокосову стружку і перемішуємо, знімаємо з плити.
- Желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин до набухання.
- Перебиваємо блендером сир і змішуємо зі згущеним молоком.
- У сирну масу вливаємо молочну з кокосовою стружкою і вимішуємо.
- Подрібнюємо вафлі.
- Беремо форму, застеляємо плівкою і викладаємо дрібні шматочки вафель. Трохи притискаємо.
- Топимо желатин і охолоджуємо до теплого стану, змішуємо з сирною масою.
- Викладаємо масу на вафлі, накриваємо торт плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник.
- Виймаємо з форми, знімаємо плівку і прикрашаємо зернами граната або ягодами, шоколадною крихтою і т. д.
Порада: нижній корж з вафель ви можете замінити на крихту з пісочного печива, змішавши його з розтопленим вершковим маслом.
Приємного чаювання!