Прибрали в картоплі середину і заповнили фаршем. Звичайні продукти стали ресторанними
Звичайна картопля стає основою абсолютно нової страви, варто тільки видалити з неї середину і заповнити начинкою. Складних інгредієнтів не потрібно: фарш, трохи томатної пасти, і ось уже на столі стоїть ресторанна страва.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
На каструлю фаршированої картоплі нам знадобляться 14 бульб, 300 грамів фаршу, одна цибулина, 2-3 моркви, трохи болгарського перцю і томатна паста.
Картоплю чистимо і вирізаємо середину. Викидати її не треба, приготуємо разом з фаршированими бульбами і буде смачно.
Маринад тут дає основний смак і дуже покращує фарш. Приготуємо його на сковороді.
Тремо моркву на грубій тертці, перець і цибулю дрібно ріжемо, а потім починаємо обсмажувати. Спочатку запускаємо цибулю, потім моркву, а в останню чергу додаємо болгарський перець.
Як тільки цибуля і морква злегка обсмажаться, додаємо томатну пасту і тушкуємо до готовності, поки не піде більша частина рідини.
Картоплю тим часом фаршируємо м’ясом. Сам фарш робиться за смаком, можна додати більше або менше цибулі, спеції і зелень.
Викладаємо картоплею на дно великої каструлі.
Зверху додаємо наш маринад і доливаємо рідину з нього на дно. Залишилося потушити 45 хвилин під кришкою на середньо-невеликому вогні буде досить.
Готовій страві не потрібен ніякий гарнір. Подаємо по 3-4 картоплини, в залежності від апетиту їдця.
Фарширована картопля належить до тих страв, які можна розігрівати. Завтра вона буде такою ж соковитою і смачною!