Як я готую м’ясо замість ковбаси на бутерброди без духовки. Ділюся рецептом
Сьогодні хочу поділитися рецептом м’яса замість ковбаси на бутерброди. Розповім як можна приготувати бутербродну курячу грудку всього за 12 хвилин без фольги і рукава для запікання (або по іншому, пастрома з курячої грудки). Подобається такий метод приготування за швидкість приготування, вже через 12 хвилин грудка готова і звичайно ж за свій незвичайний смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Куряче філе – 400-500 г
- Сіль – 1 ч.л.
- Часник – 2-3 зуб.
- Паприка солодка – 1 ч.л.
- Куркума – 1/3 ч.л.
- Чорний перець – 1/3 ч.л.
- Приправа для курки – 1/2 ч.л.
Покроковий процес приготування:
Часник 2-3 зубчики поріжемо на такі часточки. Тепер кладемо частину під мале філе і закріплюємо.
Тепер робимо в філе гострим ножем проколи і кладемо туди часник.
У миску кладемо сіль, я кладу ч.л. солі без гірки на 600 грам, додаю чорний перець, червону паприку половину чайної ложки, трохи куркуми і ще половину ч.л. підкопченої паприки, половину ч.л. приправи для курки.
Взагалі набір спецій може бути абсолютно будь-який, можна навіть тільки обійтися сіллю.
Тепер сіллю натираємо курячу грудку з двох сторін.
Беремо посуд для мікрохвильової печі, кладемо курячу грудку.
Каструлю закриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч, потужність встановлюю 600 ват час 12 хвилин, більше потужність ставити не рекомендую м’ясо може вийти сухуватим.
Ось так м’ясо виглядає тепле, беремо гострий ніж і розрізаємо на кружечки.
Ось така виходить відмінна заміна ковбасі. Хоч на бутерброди, хоч просто так.