Ніжні і соковиті курячі котлети! А все завдяки одному інгредієнту

Настільки пишних котлет ви ще не куштували, спробувавши цей рецепт, ви будете в цілковитому захваті! Вівсяні пластівці, додані в фарш, не тільки надають об’єм котлетам, але і роблять їх більш соковитими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Ці курячі котлети можна приготувати і в духовці! Ще можна помістити шматочок твердого сиру всередину фаршу, формуючи котлети.

Інгредієнти для котлет:

  • 500 г курячого фаршу
  • 1 яйце
  • 0, 5 ст. вівсяних пластівців швидкого приготування
  • 0, 5 ст. молока або води
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • чорний мелений перець
  • сіль
  • паприка
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Змішайте молоко або воду з яйцем, цією сумішшю залийте пластівці і залиште на 20 хвилин.

2. Поріжте цибулю, розчавіть часник, змішайте з курячим фаршем.

3. Змішайте набряклі вівсяні пластівці з паприкою, перцем і сіллю, додайте до фаршу.

4. Сформуйте і обсмажте котлети на олії на сильному вогні з двох сторін, зменште вогонь і доведи до готовності.

5. Можна приготувати панірування з мелених волоських горіхів або меленого арахісу, вийде хрустка скоринка і смак, який оцінить навіть досвідчений гурман.

6. Подавати такі котлети рекомендується зі сметанним або кисло-солодким соусом.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.