Курячі ніжки з універсальною підливою

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить смачною і дуже ніжною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти

  • 6 курячих ніжок
  • 1 чайна ложка солі
  • пів чайної ложки розмарину
  • пів чайної ложки куркуми
  • пів чайної ложки паприки
  • чорний перець
  • соняшникова олія
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка цукру
  • 150 грам сметани
  • 200 мілілітрів води

Покроковий рецепт приготування

Курячі ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і паприку. Натираємо спеціями м’ясо і залишаємо на 15 хвилин.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум’яності.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.

Прибираємо курку зі сковорідки і кладемо цибулю. Обсмажуємо її до золотистого. Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо, кладемо ніжки, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м’ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.

Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.

Не вдається скопіювати.