Курячі ніжки з універсальною підливою
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить смачною і дуже ніжною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 6 курячих ніжок
- 1 чайна ложка солі
- пів чайної ложки розмарину
- пів чайної ложки куркуми
- пів чайної ложки паприки
- чорний перець
- соняшникова олія
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1 чайна ложка цукру
- 150 грам сметани
- 200 мілілітрів води
Покроковий рецепт приготування
Курячі ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і паприку. Натираємо спеціями м’ясо і залишаємо на 15 хвилин.
У сковорідку наливаємо олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум’яності.
Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
Прибираємо курку зі сковорідки і кладемо цибулю. Обсмажуємо її до золотистого. Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо, кладемо ніжки, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м’ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.