Дуже смачні фаршировані перці

Секрет дуже смачних фаршированих перців — в піджарці. Чим більше овочів в ній, тим смачнішою і ароматнішою вийде страва.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • фарш м’ясний — 500 грамів. Краще брати змішаний фарш: яловичина зі свининою.
  • цибуля ріпчаста — дві шт.
  • перець болгарський — десять або дванадцять штук. Кількість перців залежить від їх розмірів
  • рис білий відварений — 150 грамів
  • морква — 1-2 шт.
  • сіль, перець за смаком,
  • олія соняшникова.

Приготування фаршированих перців:

Якщо ви готуєте влітку або восени, болгарські перці можна купити в магазині. На зиму перці можна заморозити. Взимку потрібно дістати перці з морозилки і розморозити під струменем холодної води.

Цибулю очистити і подрібнити ножем. Поставити сковороду на вогонь і розігріти рослинне масло. Викласти цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору. Зняти сковороду з вогню. Потім додати відварений рис. М’ясний фарш посолити і поперчити і відправити у ту ж сковорідку. Все ретельно перемішати.

Якщо болгарські перці вже підтанули, наповнити їх підготовленою начинкою.

Тепер можна зайнятися піджаркою, в якій будуть тушкуватися перці. Овочів для піджарки шкодувати не треба.

Моркву почистити і натерти на крупній тертці.

Другу цибулину почистити і нарізати дрібною соломкою звичайним ножем або натерти на тертці.

Поставити сковороду на вогонь, розігріти рослинну олію, викласти цибулю з морквою і обсмажити їх до золотистого кольору.

Перці можна готувати в глибокій сковороді, каструлі або у великому сотейнику.

Отже, викласти готову піджарку на дно ємності. На піджарку викласти фаршировані перці.

Додати підсоленої води таким чином, щоб вона покрила 2/3 висоти овочів. Поставити ємність з продуктами на вогонь і почекати, поки вода закипить. Потім зменшити вогонь до малого і закрити кришкою. Тушкувати фаршировані перці приблизно сорок хвилин. Ч

Готові перці виходять запашні, ситні і дуже смачні.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.