Робимо омлет ситним як обід. Загортаємо всередину сосиску і смажимо

Омлет зазвичай подають на сніданок, а ми зробимо його ситним як повноцінний обід. Рецепт простий: загорніть всередину сосиску, додаємо трохи сиру і за хвилину пожарим.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для рецепта нам знадобиться тільки одна сосиска, 70 грамів твердого сиру, 2 яйця, столова ложка крохмалю або борошна, 3 столові ложки молока, сіль і перець за смаком.

Сир натираємо на грубій тертці і ставимо поки в сторону. В окрему миску розбиваємо яйця і додаємо до них столову ложку крохмалю або борошна, молоко, сіль і перець. Все збовтуємо виделкою.

Тепер злегка обсмажуємо на сковороді сосиску і прибираємо її на окрему тарілку. Виливаємо на сковороду половину яєчної суміші, присипаємо тертим сиром.

Даємо схопитися і кладемо зверху сосиску. Загортаємо сосиску в омлет і зрушуємо її на край сковороди.

На другий край виливаємо решту яєчної суміші, також даємо їй схопитися і ще раз загортаємо сосиску.

Готується такий сніданок дуже швидко і виходить ситним. Спробуйте подати його зі свіжими овочами.

Не вдається скопіювати.