Маринування скумбрії і оселедця, якому немає рівних. А гості спробувавши, кожен раз просять рецепт

Маринування оселедця в томатній пасті – давно відомий рецепт. Я трохи його змінила і пропоную вам спробувати зробити такий варіант. Я думаю, вам також сподобається, як і моїй родині і моїм гостям.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • оселедець, 1 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • паста томатна, 100 г;
  • вода, 150 мл;
  • цукор, 1 ч.л;
  • сіль, 1 ст.л;
  • оцет 9%, 2 ст.л;
  • олія, 3 ст.л.

Процес приготування

Тушку очищаємо від голови, плавників і хвоста, нутрощів. Промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Ріжемо рибку на порційні шматочки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, частина укладаємо на дно ємності, в якій будемо маринувати.

На цибулю кладемо шматочки риби і накриваємо залишком цибулі.

Змішуємо томатну пасту з водою, сіллю, перцем і спеціями і заливаємо соусом рибу з цибулею.

Накриваємо ємність і відправляємо її в холодильник на 2 доби.

Подаю таку рибку з відвареною картоплею, запеченою.