Приголомшливо смачна страва з фаршу: мінімум інгредієнтів і максимум смаку
Ця страва може сміливо замінити покупну ковбасу, а також це хороша альтернатива м’ясним рулетам, котлетам та відбивним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Головна перевага страви в тому, що її можна подавати як у холодному, так і гарячому вигляді. Вона може виступати в якості закуски на святковому столі або стати цікавою основою для бутербродів на перекус. З нею бутерброди виходять неймовірно смачні і апетитні.
Необхідні продукти:
- 800 грамів фаршу
- 100 грамів сиру
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 яєчних білка
- 1 столова ложка томатної пасти
- пів склянки панірувальних сухарів
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо кубиком.
- Очищену моркву натираємо на тертці. Твердий сир натираємо на тертці.
- В томатну пасту додаємо трохи води і розмішуємо.
- Яєчні білки збиваємо виделкою.
- У чашку кладемо фарш, додаємо сир, моркву, цибулю, панірувальні сухарі, білки і томатну пасту. Все солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо.
- Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і присипаємо панірувальними сухарями. Кладемо в неї приготовану масу.
- Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 50 хвилин, а потім подаємо до столу.