Постійно купую консервований горошок і готую з них смакоту: рецепт оладок з горошком
З консервованого горошку виходять неймовірно смачні оладки! Виходить досить незвично і недорого. Готую я оладки на сніданок, іноді на обід або вечерю, а також для перекусу. Думаю, що мало хто пробував такі оладки, тому я настійно рекомендую їх приготувати. Готуються вони просто і швидко, а виходять дуже смачними і ситними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Які інгредієнти потрібні:
- Одна банка консервованого горошку об’ємом 425 мл (рідина теж потрібна);
- 200 г борошна;
- Одне яйце;
- Сіль в залежності від смаку;
- Олія соняшникова, щоб смажити.
Переходимо до процесу приготування:
Відкрийте банку горошку і злийте рідину в окрему ємність. Можна цього не робити. Так просто ви зрозумієте точну вагу інгредієнтів і скільки борошна потрібно на певну кількість рідини.
Вбийте в рідину яйце, посоліть за своїм смаком і трохи перемішайте вилкою.
Потім додайте горошок і ще раз перемішайте.
Порціями всипте борошно. Тісто має вийти досить густим.
Залиште його на 5 хвилин.
Нагрійте сковорідку з олією і готуйте оладки на вогні слабкої інтенсивності до рум’яного стану з однієї й іншої сторони. Кладіть приблизно по одній ст. л. тіста.