Малосольні огірочки з цікавим смаком і ароматом — готуються добу, виходять ароматними й хрусткими
Якщо ви хочете приготувати малосольні огірочки з цікавим смаком і ароматом, то цей рецепт саме для вас. Малосольні огірки з яблуком готуються добу, виходять ароматними й хрусткими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти
- Огірки — 1 кг.
- Яблуко — 2 шт.
- Часник — 4 зуб.
- Парасолька кропу — 2 гілки
- Листя смородини — 4 шт.
- Листя вишні — 4 шт.
- Перець чорний горошком — 10 шт.
- Вода — 1 л.
- Сіль — 2 ст. л.
Приготування
1. Підготувати всі інгредієнти. Для цього рецепта краще брати яблука ароматних сортів — Макінтош, Мельба, Білий налив — різні сорти яблук по різному впливають на смак малосольних огірків. Огірки, яблука і зелень вимити. Часник розібрати на зубчики і очистити. Якщо яблука великі, то розрізати їх на 4 частини.
2. У відповідну ємність покласти парасольки кропу (свіжі або сушені), чорний перець, листя смородини і листя вишні, потім часник і яблука. У огірків відрізати кінчики і скласти на приправи і листя.
3. Закип’ятити воду, додати сіль (2 столові ложки без гірки) і ретельно перемішати. Влити гарячий розсіл в миску. Залишити при кімнатній температурі. Через 24 години огірки готові до вживання.
Малосольні огірки з яблуком готові!
Більш докладний рецепт приготування огірків дивіться у відео.
Смачного!