Додаю спеції і завертаю рулетом. Готую шинку за копійки, смачніше ковбаси
Щоб зробити дуже смачну м’ясну закуску, зовсім необов’язково купувати дороге свиняче м’ясо або яловичину. Досить взяти добру свинячу рульку, звільнити її від кісток, додати спеції з часником і смачний, ароматний рулет у вас на столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свиняча рулька, 1 шт;
- сіль, 1 ч.л;
- перець, часник сухий і різні приправи по 0.5 ч.л;
- часник свіжий, 6 зубчиків;
- цибуля, 1 шт;
- перець горщиком, лавровий лист, 2 шт;
- сіль, 1 ст.л.
Процес приготування м’ясного рулету
Рульку миємо, шкірку чистимо гострим ножем і просушуємо паперовими рушниками.
Акуратно вирізаємо з м’яса кістки, вирізаємо м’ясо і кожен шматок разом з шкіркою відбиваємо.
Змішуємо сіль з перцем, різними приправами для м’яса, сухим часником.
Пропускаємо через прес зубчики часнику.
Втираємо цю суміш в м’ясо і в шкурку з внутрішньої сторони. Викладаємо трохи часнику і втираємо його.
На шкурку викладаємо м’ясо, також посипаємо спеціями і часником.
Звертаємо щільний рулет, який обв’язуємо ниткою і обертаємо харчовою плівкою.
Відправляємо в холодильник на 6 годин. Потім знімаємо плівку.
У каструлю укладаємо рулет, цілу цибулину, лавровий лист і перець горошком, сіль.
Заливаємо воду так, щоб вона покрила рулет.
Варимо після закипання на невеликому вогні протягом 2 – 2.5 години.
Виймаємо з розсолу, охолоджуємо, накриваємо плівкою і відправляємо на ніч в холодильник.
Нарізаємо скибочками, викладаємо красиво на тарілку і подаємо до столу разом з іншими закусками.