Печериці за порадою кухаря: він радить додати через 2 хвилини масла, щоб смак був вершковим
Зазвичай печериці смажать на олії, яке надає їм звичний смак, гриби добре його вбирають. Кухар радить надходити трохи інакше: швидко обсмажити гриби і слідом додати до них не соняшникової олії, а вершкового масла.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Гриби для початку потрібно промити і просушити. Великі гриби ріжемо навпіл, маленькі залишаємо так. Потім на добре розігріту сковороду наливаємо соняшникову олію і кладемо гриби. Першу хвилину печериці чіпати не потрібно, нехай вони підрум’яняться.
Потім акуратно перевертаємо на інший бік і так само без зайвих рухів обсмажуємо. Пора додати сіль і перець за смаком, після вимикаємо плиту. Тепер найважливіше: додаємо до грибів трохи вершкового масла — печериці придбають вершковий смак. В самому кінці посипем прямо на сковороду трохи чебрецю.
Уже при подачі посипте гриби нарізаними пір’ям зеленого лука.