Маринуємо минтай 20 хвилин і запікаємо на папері. Стає дуже ніжно і кістки відокремлюються самі
Минтай багатьма вважається не найсмачнішою рибою, але і його можна приготувати так, що гості від дадуть перевагу його сьомги або форелі. Основний принцип цього рецепта пряний маринад, в якому рибу потрібно залишити на 20 хвилин. Потім ми запекти її на папері і минтай стане дуже ніжним, а кістки відокремляться від філе самі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Рибу промиваємо, прибираємо хвости і голови, потім ріжемо навпіл і перекладаємо в глибоку миску.
Додаємо до неї пару столових ложок майонезу, приправу для риби, соєвий соус (двох-трьох столових ложок вистачить) і як слід все перемішуємо. Ми залишаємо маринуватися на 20 хвилин, цього буде достатньо.
Тепер застеляємо пергаментом деко для запікання. Саму рибу обвалюємо у панірувальних сухарях і розкладаємо по листу в один шар, ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Уже при подачі ми рекомендуємо трохи полити минтай лимонним соком, так просто буде смачніше.