Найсмачніший салат, який роблять в Польщі
Цей салат одного разу я скуштувала в Польщі, а тепер готую його на кожне застілля.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Основний інгредієнт — тунець, який додає страві вишуканості і робить її незвичайною. Пробуємо готувати?
Складові:
- варений рис — 150 грамів
- твердий сир — 150 грамів
- консервований тунець у власному соку або в олії — 2 банки
- зелена цибуля — 50 грамів
- варені яйця — 2 штуки
- сіль, майонез, чорний перець за смаком
Приготування:
- Ріпчасту цибулю потрібно очистити та подрібнити. Яйця і сир натерти на грубій терці.
- Салат викладаємо в посудину шарами: відварений рис, майонез / сіль / перець, тунець, майонез / сіль / перець, порізану зелену цибулю, майонез / сіль / перець, тертий сир, майонез / сіль / перець, подрібнені яйця.
- Наріжте зелену цибулю та викладіть зверху на салат.
- Салат потрібно сховати на пів години в холодильник, щоб просочилися всі шари. Потім можете подавати на стіл.
Смачного!