Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці
Рецепт надзвичайно смачних котлет, які готуються прямо у духовці. Ця страва стане чудовою вечерею для вас та ваших рідних. Обов’язково спробуйте приготувати й відмовитися від цього рецепту ви вже не зможете!
Про це пише Мій Свті, за матеріалами Пошепки
Інгредієнти:
- Свинячий фарш — 500 г;
- Молоко — 150 мл;
- Батон — 3 шматочки;
- Цибуля — 1 шт.;
- Сіль, перець, спеції.
Для начинки:
- Цибуля — 1 шт.;
- Кетчуп — 3 ст. л.;
- Сир — 120 г;
- Мариновані огірки — 1 шт.
Приготування:
- Перш за все потрібно приготувати мариновану цибулю. Для маринаду змішуємо: 1 ч. л. оцту, трохи солі, цукру та води. Цибулю нарізаємо та заливаємо маринадом.
- Батон замочуємо у молоці, аби він став м’яким.
- Віджимаємо його та відправляємо у блендер разом з цибулею, сіллю, перцем та спеціями. Подрібнюємо.
- Додаємо отриману суміш до фаршу та ретельно розмішуємо.
- Сир та огірок нарізаємо тонкими шматочками.
- Деко необхідно застелити пергаментом.
- Повертаємося до фаршу та формуємо котлети. Вони мають мати форму шайби. З цієї кількості інгредієнтів зазвичай виходить 9 котлет.
- М’ясо змащуємо кетчупом, викладаємо мариновану цибулю, огірок та сир.
- Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Як ви зазвичай готуєте котлети?