Найпростіший рецепт круасанів з шоколадною начинкою
У сьогоднішній літній день ми вирішили приготувати круасани з шоколадною начинкою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Готувати будемо з готового дріжджового тіста. Виходить приблизно 16 маленьких або 12 великих круасанів.
Інгредієнти
- Тісто листкове дріжджове або без дріжджове — 400 грамів
- Молочний шоколад — 2 плитки по 40 грамів або 1 звичайна плитка 90 грамів
- Яйце — 1 шт., можна і без нього
- Рослинна олія
- Борошно
Приготування
1. Беремо трошки борошна і присипаємо стіл. Розкачуємо тісто в одну сторону. Сильно розкочувати не рекомендуємо.
2. Лопаткою поділяємо його на три частини. Потім розрізаємо на трикутнички. Беремо шматочок шоколаду, при необхідності його можна розкришити, кладемо у велику частину тіста, починаємо загортати.
3. Притискаємо з боків круасан щоб начинка з шоколаду не витекла при випіканні. Ставимо розігріватися духовку на 170-180 градусів. Змащуємо рослинною олією деко, викладаємо круасани.
4. Змащуємо їх зверху збитим жовтком. Відправляємо випікатися приблизно на 20 хвилин, час готування залежить від вашої духовки.
Пора ставити чайник і кликати всіх за стіл, солодкі круасани з начинкою готові.