Лінивий бризоль, готую їх часто на сніданок
Дуже рекомендую цей рецепт, готується дуже просто на відміну від справжніх бризоль, а результат не відрізнити. Продукти доступні всім, начинку можна робити будь-яку – в залежності від того, що є у вашому холодильнику.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарьничка рецептів
Необхідні продукти:
- Яйця – 2 шт.
- Фарш – 100 гр.
- Молоко – 1 ст.л.
- Сіль – 1/4 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
Для начинки:
- Шампіньйони – 150 гр.
- Огірок маринований – 1 шт.
- Сир тертий – 2 ст.л.
- Сметана – 1 ст.л.
- Гірчиця – 1/2 ч.л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – за смаком
- Соняшникова олія – 2-3 ст.л.
Як приготувати лінивий бризоль
Спочатку підготуємо начинку.
Шампіньйони 150 грам розріжемо кубиками і обсмажити до золотистого кольору на невеликій кількості олії, в кінці смаження гриби підсолимо.
Маринований огірок нарізаємо кубиками.
У миску кладемо гриби, додаємо огірки, кладемо 1 столову ложку сметани, пропустимо 1 зубчик часнику через прес, додаємо гірчицю половину ч.л.
Все перемішуємо, додаємо 2 ст.л. тертого твердого сиру, пробуємо на сіль якщо потрібно додаємо.
У миску розбиваємо 2 яйця, кладемо 100 грам фаршу, 1 ст.л. молока, 1/3 ч.л. солі, чорний перець і перемішуємо до однорідності, найкраще це робити вінчиком.
Розділимо масу на 2 рівні частини, для зручності. На сковорідку наливаємо олію 2 ст.л. і розігріваємо, вливаємо фарш з яйцем, розподіляємо лопаткою по сковорідці і смажимо на середньому вогні під кришкою з двох сторін до золотистого кольору.
Тепер перевертаємо ще раз і на край кладемо половину начинки, прикриваємо другою стороною. Потримаємо на вогні ще секунд 30 і знімаємо з вогню. Смажимо так само саме другий бризоль. Смачного!