М’ясний рулет, який завжди з’їдається дочиста
М’ясний рулет займе гідне місце на вашому святковому столі. Готується так просто, що з його приготуванням впорається навіть сама недосвідчена господиня. Рулет виходить смачним, красиво виглядає і сподобається кожному, хто його спробує.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1 кілограм свинячої вирізки
- 10 смужок бекону
- 5 зубчиків часнику
- 2 чайні ложки майорану
- сіль, перець за смаком
Як приготувати м’ясний рулет
М’ясну вирізку розрізаємо так, щоб вийшов м’ясний пласт. А потім відбиваємо його молотком.
Зверху пласт солимо і перчимо до смаку, а потім присипаємо майораном. Туди ж видавлюємо через прес часник і рівномірно розподіляємо по м’ясу.
З одного боку пластинки м’яса кладемо 3 смужки бекону і звертаємо його в рулет.
Що залишився бекон викладаємо зверху на рулет внахлест один на одного. А потім перев’язуємо його кулінарною ниткою.
Форму для випічки промазуємо олією і викладаємо в неї рулет. А потім ставимо його в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо рулет протягом 60 хвилин.
Готовий рулет охолодити, видаляємо нитки, нарізаємо порційними шматочками і викладаємо на тарілку, а потім подаємо до столу.