Ароматна випічка до чаю: печиво за хвилини

М’яке, апельсинове печиво, з яскравим ароматом і смаком – це дуже легко, швидко і смачно. У моїй родині його дуже люблять, і я часто готую його, навіть на свята.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове, 100 г;
  • цукор, 70 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цедра половини лимона або апельсина;
  • сік апельсиновий, 50 мл;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • борошно, 300 г.

Процес приготування печива

Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і перетираємо до однорідності.

Додаємо яйце і перемішуємо.

Тремо цедру в масу на дрібній тертці і перемішуємо.

Вливаємо сік і перемішуємо.

Борошно просіваємо. Змішуємо з розпушувачем і частинами додаємо в масу.

Вимішуємо м’яке і не липке тісто.

Порада: борошна може знадобитися менше або більше, дивіться по консистенції свого.

Укладаємо в пакет тісто і відправляємо на 1 годину в холодильник.

Розкачуємо тісто в пласт товщиною 5 мм і вирізаємо кружечки або іншу форму.

Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом.

Змащуємо печиво збитим жовтком.

Випікаємо при 180 градусів близько 20 хвилин.

Готове і остигле печиво вже можна подавати до столу. Але якщо у вас є час, розтопіть шоколад і умочіть печиво. Буде ще смачніше. Або просто полийте печиво шоколадом.

Ароматна випічка до чаю: печиво за хвилини

Не вдається скопіювати.