Кабачкове рагу — відмінна закуска на зиму
Це відмінна закуска і гарнір до будь-якої страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Кабачки молоді — 3 шт.
- Цибулина — 5 шт.
- Помідори (великі) — 5 шт.
- Морква (велика) — 2 шт.
- Зубчик часнику — 5 шт.
- Кріп (зелень) — 1 пучок.
- Петрушка (зелень) — 1 пучок.
- Рослинна олія — 100 мл.
- Оцтова есенція 70% — 1 ч. л.
- Сіль — за смаком.
- Перець — за смаком.
Приготування:
Кабачки вимити та видалити шкірку.
Порізати кубиками та скласти в каструлю.
Цибулю дрібно нашаткувати та обсмажити з половиною олії.
Помідори порізати кубиками та скласти в каструлю з цибулею і кабачками.
Моркву очистити та натерти на тертці. Обсмажити на другій половині олії та скласти в каструлю.
Перемішати та поставити на середній вогонь. Додати ½ склянки води. Варити 10-15 хвилин, до м’якості кабачка.
Посолити та поперчити, додати дрібно нашатковану зелень і пресований часник. Додати оцет, перемішати.
Розкласти по чистих банках.
Накрити кришкою і поставити в широкій каструлі з гарячою водою на стерилізацію.
Після закипання води, почекати 5-7 хвилин. Вийняти банки, закатати. Укутати в тепло на 12 годин. Зберігати можна як вдома, так і в холоді.
Приємного апетиту!