Кабачкове рагу — відмінна закуска на зиму

Це відмінна закуска і гарнір до будь-якої страви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Кабачки молоді — 3 шт.
  • Цибулина — 5 шт.
  • Помідори (великі) — 5 шт.
  • Морква (велика) — 2 шт.
  • Зубчик часнику — 5 шт.
  • Кріп (зелень) — 1 пучок.
  • Петрушка (зелень) — 1 пучок.
  • Рослинна олія — 100 мл.
  • Оцтова есенція 70% — 1 ч. л.
  • Сіль — за смаком.
  • Перець — за смаком.

Приготування:

Кабачки вимити та видалити шкірку.

Порізати кубиками та скласти в каструлю.

Цибулю дрібно нашаткувати та обсмажити з половиною олії.

Помідори порізати кубиками та скласти в каструлю з цибулею і кабачками.

Моркву очистити та натерти на тертці. Обсмажити на другій половині олії та скласти в каструлю.

Перемішати та поставити на середній вогонь. Додати ½ склянки води. Варити 10-15 хвилин, до м’якості кабачка.

Посолити та поперчити, додати дрібно нашатковану зелень і пресований часник. Додати оцет, перемішати.

Розкласти по чистих банках.

Накрити кришкою і поставити в широкій каструлі з гарячою водою на стерилізацію.

Після закипання води, почекати 5-7 хвилин. Вийняти банки, закатати. Укутати в тепло на 12 годин. Зберігати можна як вдома, так і в холоді.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.