Теплий салат з запеченим стейком і картоплею
Теплий салат зі стейком може стати варіантом готової страви або ж її доповненням. Салат відмінно поєднується з надзвичайно смачним соусом і ніжними шматочками стейка. Завдяки поєднанню різних смаків салат виходить незвичайним, а ефектний зовнішній вигляд не залишить нікого байдужим.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 300 г яловичини філе бон
- 3 картоплі
- 200 г помідорів чері
- 1 мікс салатів
- 1 червона цибулина
Для заправки:
- 60 мл оливкової олії
- 1 столова ложка гірчиці в зернах
- 1 столова ложка вустерського соусу
- 1 чайна ложка цукру
- 1 столова ложка соєвого соусу
- 1 столова ложка лимонного соку
- 1 зубчик часнику
Приготування:
Обсмажити м’ясо на максимально розігрітій сковороді до скоринки. Загорнути м’ясо у фольгу і відправити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Поки готується м’ясо, картоплю нарізати на шматочки та обсмажити до золотистої скоринки на середньому вогні. Так само загорнути картоплю у фольгу і відправити в духовку на 10-15 хвилин.
У миску викласти салатний мікс, розрізані навпіл помідори черрі та червону цибулю. Викласти теплу картоплю і розрізане на шматочки м’ясо.
Приготувати заправку для салату. Змішати всі інгредієнти для соусу і збити блендером до однорідності.
Викласти готовий соус на м’ясо і перемішати. Подавати в теплому вигляді.
Приємного апетиту!