Ніжні і пишні оладки на сметані

Оладки – страва, знайома багатьом з дитинства. На сметані вони виходять ніжні і пишні. Відмінно підійдуть до сніданку або на перекус. І точно припадуть всім до смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 160 грам пшеничного борошна
  • 350 грам сметани
  • 1 чайна ложка соди
  • 2 столові ложки цукру
  • пів чайної ложки солі
  • 1 яблуко
  • соняшникова олія

Як приготувати оладки на сметані

У миску кладемо сметану кімнатної температури, додаємо соду, сіль і цукор. Все добре перемішуємо.

Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до сметани і перемішуємо.

Поступово частинами додаємо борошно і замішуємо тісто.

У сковорідку наливаємо олію і нагріваємо її. Потім ложкою викладаємо тісто у вигляді оладок. Смажимо їх під закритою кришкою на повільному вогні з двох сторін до рум’яної скоринки. Готові оладки перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. А потім подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.