Смачніше ви ще не їли. Налисники за рецептом прабабусі «Особливі»
Такі ніжні і м’які, вершкові налисники з різними начинками – це наша сімейна, традиційна страва. А самі смачні вони виходять з сиром.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- яйця, 10 шт;
- крохмаль картопляний, 10 ст.л;
- молоко, 1 л;
- сіль, 1 ч.л;
- цукор, 2 ст.л;
- олія соняшникова, 2 ст.л.
Для приготування начинки необхідно:
- сир, 1 кг;
- яйця, 2 шт;
- цукор, 4 ст.л.
- масло вершкове, 200 г.
Як приготувати Налисники
Яйця збиваємо з сіллю і цукром. Додаємо крохмаль і перемішуємо вінчиком.
Вливаємо молоко кімнатної температури, перемішуємо.
Вливаємо олію, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Порада: залишаємо тісто для того, щоб млинці виходили тонкими.
Смажимо на сковорідці по половині хвилини з кожного боку.
Сир змішуємо з цукром і яйцями.
Млинці фаршируємо сиром і укладаємо в форму для запікання.
Розтоплюємо вершкове масло і змащуємо млинці у формі.
Накриваємо фольгою і млоїмо при 160 градусах близько 1 години.
Подаємо просто так (вони рясно ввібрали вершкове масло) або зі сметаною.