Швидкий Суп з яєчними млинцями, який я відкрила для себе зовсім недавно
Буду готувати ще багато разів! Такий суп з яєчними млинцями виручить Вас і урізноманітнить повсякденне меню. Готується швидко, виходить дуже смачний, красивий і ароматний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Вода – 2-2,5 л.
- Курка – 400 гр.
- Сіль – 1 ч.л. (без гірки)
- Лавровий лист – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Зелень – за смаком
Як приготувати Суп з яєчними млинцями
Приготуємо курячий бульйон. Поки готується бульйон все підготуємо.
З початку пожарим яєчні млинці. У миску розбиваємо 1 яйце, додаємо трохи солі і збиваємо. Сковорідку змащуємо олією, виливаємо підготовлене яйце, розподіляємо по сковороді і смажимо з двох сторін до золотистого кольору. Поки готується млинець, готуємо наступне яйце, так готуємо з 5 яєць 5 яєчних млинців.
Наріжемо яєчні млинці соломкою.
Цибулину нарізаємо кубиками, моркву натерти на грубій терці. І обсмажити все разом на невеликій кількості олії. З бульйону прибираємо готові стегенця, кладемо моркву з цибулею.
Від стегенець відділимо м’ясо і наріжемо. Додаємо м’ясо в бульйон, кладемо яєчні млинці. Варимо все разом 3-4 хвилини. За бажанням додаємо зелень. Смачного!