Беру сир, моркву і готую апетитну страву
А сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачних морквяників, по суті, це звичайно сирники. Але найважливіше – вони виходять набагато корисніші звичайних.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- сир, 500 г;
- морква, 1 шт. (велика);
- цукор і манна крупа по 2 ст.л.;
- кориця, 1 ч.л.;
- дрібка солі.
Покроковий процес приготування:
Беру півкіло нежирного сиру і одну моркву.
Морква тру на дрібній тертці, додаю до сиру, туди ж додаю 2 ст. л. цукру, 2 ст. л. манки, маленьку дрібку солі і обов’язково 1 ч.л. кориці.
Все перемішую і викладаю невеликі порції на присипану борошном дошку. Масу обвалюю в борошні, формую спочатку кульки, потім надаю їм форму традиційних сирників.
Викладаю на деко і запікаю в духовці приблизно 20 хвилин.
Подаю такі сирники зі сметаною, варенням або поливаю медом, тут все до свого смаку і бажання, смачного!