Навчу вас готувати курячі крильця по-новому
Фішка цього рецепта в тому, що дуже важко приготувати ці крила погано. Потрібно для цього дійсно постаратися. А продукти, які ми будемо використовувати, я думаю, що є в кожному будинку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Приблизні пропорції:
- Крила 1.5 кг,
- Мед 2 ст. ложки,
- Соєвий соус 80 мл,
- Сік 1/4 лимона,
- Кунжут на прикрасу
Приступимо до приготування
Насамперед ми наріжемо крильця. До речі, це не обов’язково робити, просто я люблю, коли кожна фаланга окремо.
Відразу раджу підготувати часник, щоб потім не повертатися до дошки. Просто чистимо його і розчавлює ножем.
Рушаємо смажити крила. Багато олії нам ні до чого. Смажте на невеликій кількості. Я вважаю за краще оливкову олію, але в даному рецепти різниці особливо немає. Смажити крила необхідно до красивої скоринки! Як крила посмажаться закидайте часник.
Коли ми обсмажили крила кладемо в них мед, соєвий соус і часник.
Важливо! Якщо ви хочете додати в крила що-небудь гостре (перець чилі, табаско і т.п.), то додавайте разом з часником. Потім заливаємо водою і ставимо на максимальний вогонь!
Зараз почне відбуватися справжнє диво. У міру википання води у нас в сковорідці почне з’являтися ідеальний соус. Приблизно на півдорозі до соусу додайте сік лимона.
У підсумку на сковорідці повинен залишитися густий і смачний соус. Спробуйте його і в разі потреби додайте інгредієнти на свій смак. Ці крила ідеальні і краще рецепта ви не знайдете. Викладаємо на тарілку, поливаємо соусом з сковорідки і посипаємо кунжутом. Смачного!