Найсмачніша закуска з баклажанів

Обсмажені шматочки баклажанів в часниково-томатній підливі, відмінна закуска на будь-якому столі. Час приготування 30 хвилин

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Баклажан 2 шт
  • Цибулина 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Кріп (зелень)1 пучок
  • Помидори 1 шт
  • Зубчик часнику 2 шт
  • Масло вершкове (для смаження)
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Приготування:

Баклажани вимити і нарізати брусочками. Викласти в миску і посолити, залишити на 20-30 хвилин.

Злити рідину і обсмажити в олії.

Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці.

Обсмажити на 2 ст. ложках рослинної олії цибулю і моркву

Подрібнити в блендері помідори, часник пропустити через прес.

До обсмажених овочів додати пюре помідора.

Трохи посолити і викласти в миску. Додати часник і кріп дрібно нашаткований.

Додати баклажани і перемішати.

Трохи дати постояти і викласти в салатник. Подавати до столу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.