Оригінальна подача — відмінний результат

Для любителів домашніх пельменів, яким не хочеться витрачати час на ліпку, цей рецепт стане справжньою знахідкою. Часу на приготування ледачих пельменів йде набагато менше, а результат – справжня смакота.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгрідієнти:

Для тіста:

  • борошно – 350-400 г,
  • вода (тепла) – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • масло рослинне – 1 ст. л.;
  • сіль на кінчику ножа.

Для фаршу:

  • яловичина – 300 г;
  • свинина – 500 г;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • сіль і перець – за смаком.

Для заливки:

  • помідори – 3-4 шт.;
  • 1 стручок паприки;
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.;
  • часник – 2-3 зубки;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • спеції, зелень, сіль і перець – за смаком.

Етапи приготування:

Замішуємо тісто, накриваємо його плівкою і залишаємо приблизно на годину. Готуємо фарш. Розкачуємо тісто прямокутником і рівномірно розподіляємо фарш по його поверхні.

Оригінальна подача — відмінний результат. «Ліниві» пельмені.

Скручуємо тісто з фаршем рулетом, розрізаємо на шматочки. Викладаємо заготовки у форму, витримуючи відстань між ними.

Оригінальна подача — відмінний результат. «Ліниві» пельмені.

Для приготування соусу обсмажуємо цибулю, додаємо в нього подрібнені помідори, паприку і тушкуємо протягом 5 хвилин, потім додаємо часник і зелень, солимо, перчимо, розбавляємо 1 склянкою окропу, даємо закипіти і відключаємо. Заливаємо соусом.

Оригінальна подача — відмінний результат. «Ліниві» пельмені.

Відправляємо пельмені в розігріту до 200 С духовку на 30-40 хв. Перед подачею до столу посипаємо зеленню.

Оригінальна подача — відмінний результат. «Ліниві» пельмені.

Експериментувати можна не тільки з заливкою, але і з фаршем. Добре поєднуються пельмені зі сметаною, гірчицею, майонезом, оцтом.

Смачного!

Не вдається скопіювати.