Покроковий рецепт смачної закуски «Помідори під шубою»
Приготувати цю закуску не складе труднощів, а часу витратите мінімум. Зате в результаті отримаєте надзвичайно смачні помідори під сирною шапочкою, які миттєво розлітаються зі столу. Перед тим, як подавати, рекомендуємо помістити закуску на 10 хвилин в холодильну камеру, щоб вона трохи охолола.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Які інгредієнти потрібні:
- 150 г помідорів;
- Одне курячої яйце;
- 70 г твердого сиру;
- Дві стол. ложки майонезу;
- Один зубець часнику;
- Перець чорний, сіль в залежності від смаку;
- Кріп для прикраси.
Приступаємо до процесу приготування:
Виберіть стиглі і тугі помідори, помийте їх і поріжте у вигляді кружків середньої товщини.
Ви можете використовувати будь-які помідори: жовті, помаранчеві, рожеві, червоні. Чим більше плід, тим більше начинки на ньому поміститься.
Розкладіть помідорні кружки на плоскій тарілці. Присолите і поперчіть за своїм смаком.

Сир натріть за допомогою терки з середніми вічками. Сир підійде будь-який для закуски, тільки важливо, щоб його легко було натерти.
Сир перекладіть в мисочку і змішайте з подрібненим часником (дрібно натертим або видавленим через прес). Можете додати більше часнику, якщо вам подобається більш пікантний смак.
Змішайте сир з майонезом і можете ще поперчити. Майонез підійде будь-якої жирності, але найкраще приготувати його самостійно.
Добре перемішайте начинку, щоб вийшла однорідна маса.

Розкладіть начинку на кружках помідора. Аромат у неї незрівнянний завдяки часничку.
Зваріть яйця, охолодіть і зніміть шкаралупу. Натріть їх, використовуйте ту ж саму терку, що і для сиру.
Посипте сирну начинку яйцями, щоб вона стала більше схожою на шапочку.
Прикрасьте нарізаним кропом або іншою зеленню за власним смаком.
Помістіть закуску в холодильну камеру, як було написано вище, а після подавайте.
Готуйте таку закуску прямо перед приходом гостей, щоб помідори не пустили сік. Вона має дуже яскравий і ошатний вигляд, тому буде привертати увагу.