У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування
Сьогодні хочу поділитися з Вами способом приготування заливних пирогів, тільки так можна домогтися того, щоб пиріг не був вологим всередині, ідеально пропікся і начинка не опустилася на дно.
Про це пише Мій Світ, за матреіалами Мандаринка
Розповім на прикладі солодкого пирога з повидлом.
Необхідні продукти:
- Борошно – 200 гр.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Молоко – 100 мл.
- Цукор – 120 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Соняшникова олія – 80 мл.
- Сіль – 1/4 ч.л.
- Варення – 300 гр.
Покроковий процес приготування:
Борошно змішаємо з розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і сіллю протягом 1 хвилини.
Додаємо молоко, соняшникову олію, борошно з озпушувачем. Тісто готове.
У форму змащену олією наливаємо половину тіста (розмір моєї форми 25 см на 17 см) розрівнюємо.
Тепер і сам секрет. Ставимо в духовку на 10 хвилин.
Так тісто схопиться і будь-яка начинка не опуститься на дно.
Тепер виймаємо і кладемо начинку. У мене повидло.
Розрівнюємо і заливаємо другою частиною тіста.
Ставимо в духовку і готуємо до готовності.
Пиріг готовий, смачного!