У моїх заливних пирогах навіть рідка начинка не опускається на дно. Ділюся способом приготування

Сьогодні хочу поділитися з Вами способом приготування заливних пирогів, тільки так можна домогтися того, щоб пиріг не був вологим всередині, ідеально пропікся і начинка не опустилася на дно.

Про це пише Мій Світ, за матреіалами Мандаринка

Розповім на прикладі солодкого пирога з повидлом.

Необхідні продукти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Молоко – 100 мл.
  • Цукор – 120 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Соняшникова олія – 80 мл.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Варення – 300 гр.

Покроковий процес приготування:

Борошно змішаємо з розпушувачем. Яйця збиваємо з цукром і сіллю протягом 1 хвилини.

Додаємо молоко, соняшникову олію, борошно з озпушувачем. Тісто готове.

У форму змащену олією наливаємо половину тіста (розмір моєї форми 25 см на 17 см) розрівнюємо.

Тепер і сам секрет. Ставимо в духовку на 10 хвилин.

Так тісто схопиться і будь-яка начинка не опуститься на дно.

Тепер виймаємо і кладемо начинку. У мене повидло.
Розрівнюємо і заливаємо другою частиною тіста.

Ставимо в духовку і готуємо до готовності.

Пиріг готовий, смачного!

Не вдається скопіювати.