Скумбрія запечена в духовці
Рецепт перевірений – всім рекомендую! Рибка виходить дуже смачна, ароматна і ніжна!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
І паприки і солі я додавала приблизно по 1 чайній ложці.
Як приготувати скумбрію в духовці
Скумбрію можна брати і заморожену, але тоді її потрібно розморозити. Тому я зробила вибір на користь охолодженої.
Приготуємо маринад.
Для цього необхідно змішати:
- асник, олію, паприку,
- сіль. Все перемішуємо.
- 2 скумбрії
- 2 зубки часнику
- 2 столових ложки олії (оливкової)
- солодка паприка – дрібка
- сіль за смаком.
Скумбрію промиваємо під проточною водою. Видаляємо голову, нутрощі і хвіст. Розрізаємо рибку по хребту і видаляємо кістки.
З двох скумбрій ми отримали 4 філе. Змащуємо маринадом рибку з усіх боків, потім загортаємо скумбрію в харчову плівку і залишаємо маринуватися в холодильнику мінімум на 3 години. А краще на все 4.
Деко застилає папером для випічки і туди викладаємо через кілька годин рибу. Для запікання при температурі 200 градусів рибці досить 18 хвилин.
Страва готова, смачного!