Закуска, яка змітається зі столу в два рахунки

Сезон кабачків зараз у розпалі, а значить, саме час готувати смачні закуски з вітамінного річного овоча. Сьогодні ми розповімо тобі, як його замаринувати. Повір, ця закуска з’їдається просто в мить!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Мариновані кабачки

Інгредієнти

  • 500 г молодих кабачків
  • 1,5 ч. л. солі
  • 70 г рослинного масла
  • 2 ст. л. оцту
  • 2 ст. л. меду
  • 5-6 зубчиків часнику
  • мелений чорний перець
  • свіжа зелень

Приготування

  1. Кабачки вимий і очистити від шкірки. Якщо кабачки молоді, то її можна залишити. Потім наріж овочі дуже тонкими кружальцями або смужками. Краще всього скористатися овочечисткою, тоді шматочки будуть ідеально тонкими. Залиш їх ненадовго, щоб стекла зайва вода.
  2. А тим часом приготуй маринад. Видави часник, змішуємо його з соняшниковою олією і медом. Ретельно перемішуємо і додаємо оцет, перець і дрібно нарізану зелень. Ще раз перемішати. Ось маринад і готовий.
  3. Тепер злий з кабачків воду, гарненько вичав їх руками, залийте маринадом і ретельно перемішай. Прибери в холодильник на 2-3 години, а після подавай до столу.

Ось така ніжна і смачна літня закуска з кабачків! Її можна подавати до будь-якого гарніру, вона поєднується зі всіма стравами. Вельми проста закуска, ніякої зайвої метушні, зате яка виходить смакота! Приємного апетиту!