Надзвичайно смачна сирна Паска в духовці
Паска із сиру – щось неймовірно смачне. Вона буквально тане в роті і виходить неймовірно ніжною. Випічка проста в приготуванні, незвичайна і надзвичайно красива. Вона стане коронною стравою на вашому святковому столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні продукти
- 1 кілограм сиру
- 250 грам цукру
- пів чайної ложки солі
- 150 грам вершкового масла
- 5 курячих жовтків
- 5 курячих яєць
- 2 пачки ваніліну
- цедра одного апельсина
- 3 столові ложки крохмалю
- 200 грам родзинок
Покроковий процес приготування сирної паски
У миску кладемо сир, додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетираємо все товкачем протягом 5 хвилин.
В іншу миску вбиваємо курячі яйця, додаємо жовтки і сіль. Збиваємо масу протягом декількох хвилин міксером. У масу додаємо цукор і ванільний цукор. Все збиваємо протягом 1 хвилини.
Яєчну масу переливаємо в сир, додаємо крохмаль і добре збиваємо міксером.
У суміш додаємо апельсинову цедру і родзинки.
Беремо форму і застеляємо пергаментним папером. Змащуємо вершковим маслом і викладаємо масу. Добре розподіляємо і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 1 години і добре охолоджуємо.
Готову випічку прикрашаємо глазур’ю.