Просто візьміть курку і залийте яйцями. Ви будете в захваті від цього рецепта

Куряче філе буде ще м’якше, соковитіше і ніжніше, якщо в цьому рецепті ви використовуєте яйця і крохмаль, завдяки якому, страва буде з яскравим, природним, м’ясним смаком і ароматом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 600 г;
  • яйця, 3 шт;
  • крохмаль, 2 ст.л;
  • сіль, перець, спеції;
  • часник, 2 зубчики;
  • олія рослинна.

Процес приготування

Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Розрізаємо філе на тонкі смужки, солимо і перчимо.

Відокремлюємо білки від жовтків.

Жовтки змішуємо з м’ясом, додаємо будь-які спеції за смаком і попущенія через прес часник.

Всипаємо крохмаль і перемішуємо. Ми залишаємо масу на 15 хвилин, періодично перемішуючи.

Білки трохи солимо і збиваємо міксером до стійкої маси.

Можна вмочати шматочки м’яса в білок і викладати в сковороду з двох сторін.

Я просто змішую білкову масу з м’ясом і викладаю по шматочку в сковороду і обсмажую.

Подаю страву з різними домашніми соусами на сметані або майонезі з зеленню і гірчицею. Дуже добре поєднується з різними гарнірами з картоплі, відвареного рису і гречаної крупи.