Просто візьміть курку і залийте яйцями. Ви будете в захваті від цього рецепта
Куряче філе буде ще м’якше, соковитіше і ніжніше, якщо в цьому рецепті ви використовуєте яйця і крохмаль, завдяки якому, страва буде з яскравим, природним, м’ясним смаком і ароматом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 600 г;
- яйця, 3 шт;
- крохмаль, 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції;
- часник, 2 зубчики;
- олія рослинна.
Процес приготування
Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Розрізаємо філе на тонкі смужки, солимо і перчимо.
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки змішуємо з м’ясом, додаємо будь-які спеції за смаком і попущенія через прес часник.
Всипаємо крохмаль і перемішуємо. Ми залишаємо масу на 15 хвилин, періодично перемішуючи.
Білки трохи солимо і збиваємо міксером до стійкої маси.
Можна вмочати шматочки м’яса в білок і викладати в сковороду з двох сторін.
Я просто змішую білкову масу з м’ясом і викладаю по шматочку в сковороду і обсмажую.
Подаю страву з різними домашніми соусами на сметані або майонезі з зеленню і гірчицею. Дуже добре поєднується з різними гарнірами з картоплі, відвареного рису і гречаної крупи.