Буряк по-корейськи – закуска поза конкуренцією

Ця закуска може стати хітом на вашій кухні. Готується з буряка і є скарбом вітамінів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Нам потрібно:

  • сирий буряк 3 шт
  • головка цибулі 1 шт
  • часник 3 зубки
  • насіння кінзи 1 ч ложка
  • червоний мелений перець пів чайної ложки
  • оцет 1 – 0,5 столові ложки

Приготування:

Сирий буряк натерти на тертці, трішки пісолити і додати оцет. Залишити маринуватися на 2 – 3 години, після чого злити сік, який з’явився.

Цибулю підсмажити на олії до темно-золотистого кольору і витягнути зі сковороди (він нам більше не потрібен).
Потрібно полити цим маслом, ще теплим, наш маринований буряк і відразу ж додати подрібнений часник (краще пропущений через прес), червоний перець і перемелене насіння кінзи.

Можна додати зовсім крапельку цукру для більш яскравого смаку.