САЛАТ З РОДЗИНКОЮ. ОСЬ З ЧИМ ТРЕБА ГОТУВАТИ САЛАТ З КАПУСТИ
Вік живи вік учись!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Простий і швидкий в приготуванні салат з капусти, бринзи, оливок і руколи. Родзинка страви – в медовій заправці.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – капуста, 12 качана;
- – перець солодкий, 1 шт;
- – цибуля, 12 шт;
- – бринза, 150 г;
- – рукола;
- – морква, 1 шт;
- – оливки, 50 м
Для приготування заправки необхідно:
- – лимонний сік, 2 ст.л;
- – мед, 1 ч.л;
- – олія, 3 ст.л;
- – італійські трави і зелень.
Процес приготування
Капусту дрібно шаткуємо і трохи віджимаємо руками.
Моркву тремо на крупній тертці, перець солодкий ріжемо невеликими шматочками, цибулю – тонкими півкільцями.
Рукколу рвемо руками.
Бринзу ріжемо кубиками.
Змішуємо всі продукти.
Для заправки з’єднуємо всі інгредієнти і заправляємо салат, добре перемішуємо і подаємо на стіл.
Порада: зелень в салат ви можете додавати будь-яку на свій смак. Якщо ви не любите оливки, тоді можна обійтися без них або додати в салат трохи зеленого консервованого горошку і кунжут.