Смачні млинці-рулетики з сирно-банановим кремом
Тонкі млинці, ніжна і ароматна сирно-бананова начинка, а також смачний шоколадний соус: складно не закохатися в це поєднання. Такий десерт стане вашим улюбленцем. Ваші діти будуть в захваті. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні інгредієнти
Для млинців
- 200 гр рисової муки
- 20 гр картопляного крохмалю
- 40 гр цукрового піску
- 500 мл молока
- 2 яйця
- 30 гр вершкового масла
- рослинна олія для смаження
- дрібка солі
Для начинки
- 200 гр жирного домашнього сиру
- 3 столові ложки сметани
- 3 столові ложки згущеного молока
- 2 банана
Для соусу
- 2 столові ложки цукрового піску
- 2 столові ложки какао
- 2 столові ложки сметани
- 30 гр вершкового масла
Покроковий процес приготування млинців з сирнобанановим кремом
В першу чергу в окрему ємність відправляємо муку, сіль, цукровий пісок і крохмаль. Добре все перемішуємо.
Після чого, поступово вливаючи молоко, доводимо до однорідності.
Потім додаємо яйця і вершкове масло, попередньо розтоплене. Віночком збиваємо все до однорідного тіста.
Тепер обсмажуємо звичайні млинці з двох сторін.
Після чого беремося за приготування начинки. Для цього в окремій ємності об’єднуємо сир, згущене молоко і сметану. Перемішуємо все.
Укладаємо млинці внахлест і в результаті отримуємо млинцеве полотно.
Змащуємо поверхню підготовленою сирною сумішшю.
Потім очищаємо банан і нарізаємо його кружечками. Викладаємо їх на край полотна і звертаємо все в щільний рол. Нарізаємо невеликими шматочками.
Після чого беремося за приготування соусу. Для цього в сотейнику об’єднуємо цукровий пісок, какао, сметану і вершкове масло.
Ставимо на вогонь і прогріваємо до рідкого стану. Потім поливаємо заливкою млинці і подаємо до столу.