Хіт цього сезону! Рецепт смачних кабачків, запечених з помідорами
Ось Вам рецепт смачних, запечених кабачків з помідорами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Складові:
- Кабачок – 200 г
- Помідор – 1-2 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Твердий сир – 30 г
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 20 г
- Молоко – 2,5 ст. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Сіль за смаком
Кабачки запечені з помідорами, покроковий рецепт приготування
Нарізаємо кабачок і помідор кружечками, товщиною приблизно в 0,5 см.
Солодкий болгарський перець нарізаємо кружечками.
Кладемо в термостійку форму овочі вертикально, чергуючи їх один з одним.
Солимо, посипаємо чорним меленим перцем та спеціями.
Зверху поливаємо сметаною або майонезом.
Окремо збиваємо виделкою яйце з молоком, сіллю і перцем.
Посипаємо овочі тертим сиром і заливаємо їх яєчної сумішшю.
Запікаємо при 180 ° С протягом 30 хвилин. Смачного!