Помідори кисло-солодкі мариновані. Перевірений роками рецепт

Кому не хочеться взимку скуштувати смачних маринованих помідорів? Запевняю, цей простий рецепт стане гідним суперником навіть для самих вишуканих закусок!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти:

Помідори, лист хрону, часник, кріп, листя смородини, гострий червоний перець.

Для маринаду:

На 1 л води:

  • Сіль – 1 ст. ложка
  • Цукор – 5 ст. ложок
  • Оцет 9% – 2,5 ст. ложки

Як приготувати кисло-солодкі мариновані помідори:

Помідори вимити. Банки вимити, обшпарити, кришки простерилізувати.

Укласти на дно спеції і половину часника, покласти помідори максимально щільно, зверху покласти залишки часнику.

Залити помідори кип’ятком, накрити кришками, залишити на 15 хвилин.

Воду злити в каструлю, приготувати маринад: додати сіль, цукор, довести до кипіння і кип’ятити 5 хвилин, додати оцет і кип’ятити 5 хвилин.

Залити банки маринадом, закрити кришками, перевернути, укутати до повного охолодження. Смачного!

Не вдається скопіювати.