І торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий
Випічка з яблуками завжди була і залишається однією з найпопулярніших, смачних і ароматних. Цей пиріг виходить дуже м’яким, в ньому багато начинки, мало тіста, а крем створює дуже ніжну консистенцію. Готується легко і просто зі звичайних продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- яйця, 3 шт;
- цукор, 150 г;
- ванілін;
- розпушувач, 1 пакетик;
- молоко, 200 мл;
- масло вершкове розтоплене, 50 г;
- борошно, близько 350 г.
Для приготування крему необхідно:
- молоко, 500 мл;
- яйця, 2 шт;
- цукор, 2 – 3 ст.л;
- крохмаль, 2 ст.л;
- яблука, 2 шт.
Покроковий процес приготування:
Яйця збиваємо з цукром і ваніліном на Ваш смак.
Збиваємо масу міксером до стійкої і густої маси.
Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло, перемішуємо вінчиком.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і збиваємо масу до густоти.
Змішуємо яйця з крохмалем і цукром, молоком і ставимо варитися крем на невеликий вогонь.
Варимо до густоти знімаємо з плити і охолоджуємо.
Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо тісто і висипаємо яблука, порізані шматочками.
Зверху викладаємо і розрівнюємо крем.
Випікаємо пиріг близько 30 – 40 хвилин при 180 градусах.
Остиглий пиріг виймаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою з корицею, за бажанням.
Щоб простіше і рівномірніше викласти крем на пиріг, помістіть його в пакет і відріжте куточок, видавіть крем на поверхню пирога. Або просто скористайтеся кондитерським мішком.
Дуже смачно виходить, якщо крем ще змішати з подрібненими в крихту горіхами.