Мої п’ять котлетних хитростей, завдяки яким, у мене виходять дуже смачні і соковиті котлетки
У всіх господинь є свої секрети приготування різних страв. Ось і я хочу поділитися з вами своїми «котлетним» хитростями, за допомогою яких завжди роблю соковиті, м’які і смачні котлети.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
М’ясо для фаршу
Найсмачніший фарш – це асорті, яке може бути:
- з яловичини і свинини;
- з курячого м’яса і яловичини;
- з курячого і свинини;
- з індички і курячого м’яса.
Можна також використовувати і три види м’яса. Завжди беріть в рівних пропорціях.
Цибуля для фаршу
Цього інгредієнта багато не буває: фарш виходить соковитим, а котлети ароматними і ніжними. Беріть 2 – 3 цибулини на кожен 1 кг фаршу. Можна дрібно різати, терти на тертці або подрібнювати в блендері.
Яйця в фарш
Краще брати тільки жовтки, білок робить котлети жорсткими. Можна взагалі обходитися без яєць.
Булка і молоко
Молоко не підходить для замочування хліба – котлети втрачають соковитість і можуть пригорати на сковороді. Краще використовуйте воду або бульйон.
А ось щоб котлети були дуже соковитими, батон замініть на терті овочі: відмінно підходить кабачок, цвітна капуста, картопля і т.д.
Для панірування
Я взагалі не панірую, а сильно розігріваю олію і потім кладу котлети, і всі соки залишаються всередині. Тут вже робіть так, як вам більше до смаку.