Фарширований оселедець або рулети з оселедця – дуже смачна закуска
Відмінна закуска, для всіх любителів оселедця.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Оселедець малосольний – 2 шт
- Морква – 1 шт
- Кріп – 4-5 гілочок
- Сир плавлений – 90 гр
- Масло вершкове – 30 -50 гр
- Сіль, перець за смаком
Як приготувати рулети з оселедця
Для початку потрібно заздалегідь відварити моркву в підсоленій воді і охолодити її. Почистити рибку або купити вже чищену.
Отримані смужечки нарізаємо ще вздовж на довгі, тонкі смужки.
Тепер в глибокий посуд кладемо плавлений сир, м’яке масло, трохи перчимо, солимо і збиваємо блендером до однорідної маси, якщо блендера немає, можна натерти на дрібній тертці.
У масу додаємо кріп і перемішуємо.
Тепер, харчовою плівкою встеляємо досточку, кладемо філе однієї риби, сирну намазку умовно ділимо на дві частини, одну з частин ~ 1,5 столові ложки, кладемо на рибку і розподіляємо по всьому філе.
Кладемо на сирну намазку нарізані смужки моркви.
І за допомогою плівки скручуємо рулет, так щоб ця плівка обмотала повністю рулетик.
Готові рулети кладемо в холодильник на 2-4 години, а краще на ніч. Смачного!