Фарширований оселедець або рулети з оселедця – дуже смачна закуска

Відмінна закуска, для всіх любителів оселедця.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Оселедець малосольний – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Кріп – 4-5 гілочок
  • Сир плавлений – 90 гр
  • Масло вершкове – 30 -50 гр
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати рулети з оселедця

Для початку потрібно заздалегідь відварити моркву в підсоленій воді і охолодити її. Почистити рибку або купити вже чищену.

Отримані смужечки нарізаємо ще вздовж на довгі, тонкі смужки.

Тепер в глибокий посуд кладемо плавлений сир, м’яке масло, трохи перчимо, солимо і збиваємо блендером до однорідної маси, якщо блендера немає, можна натерти на дрібній тертці.

У масу додаємо кріп і перемішуємо.

Тепер, харчовою плівкою встеляємо досточку, кладемо філе однієї риби, сирну намазку умовно ділимо на дві частини, одну з частин ~ 1,5 столові ложки, кладемо на рибку і розподіляємо по всьому філе.

Кладемо на сирну намазку нарізані смужки моркви.

І за допомогою плівки скручуємо рулет, так щоб ця плівка обмотала повністю рулетик.

Готові рулети кладемо в холодильник на 2-4 години, а краще на ніч. Смачного!