Скумбрія запечена з помідорами і цибулею: завжди виходить божественно смачно!
Вдалий рецепт!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Складові:
- велика скумбрія – 3 штуки
- помідори – 3 невеликі
- цибулю – 2-3 невеликі головки
- часник – 1-2 зубчики
- оливкова олія – 3-4 ст.л.
- сік половини лимона
- спеції за смаком
- сіль за смаком
приготування:
Очищену скумбрію нарізаємо шматочками 1,5-2 см завтовшки. Присолюємо.
Нарізаємо цибулю кільцями.
Помідори – кружечками.
Готуємо соус: змішуємо сік лимона, оливкову олію, пропущений через прес часник, спеції і сіль за смаком.
Викладаємо рибу в форму для запікання, між шматочками скумбрії вкладаємо по кружечку помідори і колечка цибулі.
Поливаємо зверху рибу і овочі соусом.
Запікаємо при 180 С протягом 30-40 хвилин.