Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Вийде з першого разу! Готуємо рулет з маком з бабусиного зошита

Це простий, але дуже вдалий рецепт, який завжди виходить ідеально смачно у всіх, навіть у кулінарів початківців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • тісто готове, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 200 г;
  • мак, 200 г;
  • молоко, 1 ст.л;
  • вода 0.5 л;
  • сіль дрібка.

Процес приготування

Мак відварюємо у воді протягом 30 хвилин, зціджуємо і перекручуємо через макову м’ясорубку з цукром і дрібкою солі.

Тісто ділимо на 4 шматки – рулети.

Кожен розкатуємо і покриваємо маковою начинкою, звертаємо рулети.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо рулети, змащуємо збитим яйцем і посипаємо сухим маком.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо близько 30 хвилин.

Порада: тісто ви можете брати будь-яке, дріжджове, листкове – рулети будуть дуже смачними. Якщо любите начинку з маком і з медом, додайте мед, можна шматочки сухофруктів.