Ця страва побила всі рекорди на моїй кухні. Не втомлююся так готувати вже тиждень
Таку овочеву страву можна зробити в сковороді і в духовці, виходить однаково смачно. Набір продуктів звичайний і мінімальний, а виходить просто ідеально.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, 800 г;
- морква, 100 г;
- цибуля зелена і зелень;
- сіль, 1 ч.л;
- куряча грудка, 500 г;
- яйця, 3 шт;
- натуральний йогурт, 100 г;
- розпушувач, 4 г;
- борошно, 100 г.
Процес приготування
Капусту тонко шаткуємо, моркву натираємо на крупній тертці і змішуємо овочі.
Солимо і перемішуємо.
Хороший пучок зеленої цибулі ріжемо і обсмажуємо на олії.
Додаємо овочі і тушкуємо 10 хвилин під кришкою на невеликому вогні.
М’ясо промиваємо і дрібно ріжемо.
Додаємо м’ясо до овочів, викладаємо зверху, солимо і тушкуємо під кришкою.
Яйця змішуємо з борошном і розпушувачем, сіллю, перемішуємо до однорідності і заливаємо заливкою масу в сковороді.
Накриваємо кришкою і тушкуємо з одного боку 10 хвилин, потім за допомогою тарілки перевертаємо і тушкуємо до готовності.
Якщо захочете спробувати зробити стравув духовці, тоді викладайте спочатку протушенні овочі, зверху м’ясо і заливаємо заливкою.
Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.
Страву я подаю гарячою, дуже смачно зі сметаною. Але і в холодом вигляді така запіканка теж смачна.
До капусти я ще додаю гриби – печериці або лісові, тоді виходить страва з іншим смаком і ароматом.