Всі в захваті від такої смакоти. Так рибу я ще не готувала

Багато хто любить мойву, але займатися з нею – це довго, клопітно, потім доводиться відмивати сковорідки, купу тарілок. Та й аромати від смаження стоять по всій квартирі. Пропоную більш простий і швидкий спосіб готування мойви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • мойва свіжа, 1 кг;
  • борошно, половина склянки;
  • сіль, приправи для риби, перець;
  • лимон.

Процес приготування

Промиваємо рибу, обсушуємо паперовими рушниками. Я не видаляю зараз нутрощі.

Борошно змішати з сіллю, перцем і різними приправами для риби, перемішуємо.

Деко застилаємо фольгою, змащуємо олією.

Порада: олії не шкодуйте. Щоб при запіканні вона не прилипла до фользі.

Обвалюємо кожну рибку в паніровці і викладаємо на деко.

Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах.

Змащуємо олією зверху силіконової скоринкою і допікаємо ще 5 хвилин – це потрібно, щоб вийшла рум’яна і хрустка скоринка.

При подачі скроплюю соком лимона.

Ось так просто, швидко, а головне, без ароматів по всьому будинку, я готую мойву.

Не вдається скопіювати.