2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!
Ароматні, оригінальні і дуже смачні котлетки, я роблю не тільки на кожен день, вони чудово виглядають і на святковому застіллі. Котлети з сиром завжди відмінно виходять.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове, 2 ст.л;
- олія соняшникова;
- яйця, 4 шт;
- морква, 2 шт;
- молоко, третину склянки;
- перець солодкий, половина за смаком;
- пармезан;
- часник, 2 зубчики;
- сіль, перець, спеції, зелень і зелену цибулю.
Процес приготування
Розтоплюємо вершкове масло і тремо в нього часник, перемішуємо. Це допоможе добре розкрити часниковий аромат.
Дрібно ріжемо цибулю і додаємо в сковорідку, обсмажуємо.
Моркву ріжемо дрібними кубиками і тушкуємо разом з цибулею.
Додаємо невеликий кубик солодкого перцю і за смаком додаємо трохи гострого. Солимо до смаку і перчимо.
Викладаємо овочеву масу в ємність і охолоджуємо.
Яйця змішуємо з молоком, сіллю і перцем, збиваємо до однорідності віночком.
Всипаємо тертий на дрібній тертці сир і перемішуємо. Змішуємо овочі з заправкою.
Форми для кексів змащуємо олією і викладаємо масу. Кладемо по половині формочки.
Запікаємо при 200 градусах близько 15 хвилин.
Викладаємо на пергамент і охолоджуємо.
Подаю страву, посипавши зеленню і зеленою цибулею. Дуже смачно виходить з різними соусами з сметани, натурального йогурту або майонезу із зеленню, часником.