Розкішна рибка в клярі

Проста і смачна рибка. Приготована в клярі вона мало кого зможе залишити байдужим. Рибка в клярі зберігає свою соковитість, залишається ніжною та м’якою. Її із задоволенням їдять і дорослі, і діти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм риби

Для кляру

  • 100 грам сметани
  • 100 грам цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 чайні ложки солі
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • 1 куряче яйце
  • 30 грам пшеничного борошна
  • пів чайної ложки розпушувача

Як приготувати рибку в клярі

Рибу нарізаємо шматочками.

У миску кладемо сметану, додаємо куряче яйце, сіль, перець, борошно і розпушувач.

Цибулю і часник очищаємо, нарізаємо великими шматочками і подрібнюємо блендером. Додаємо отриману масу в миску до решти продуктів. Все добре перемішуємо.

В отриманий кляр кладемо рибку і перемішуємо. Накриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

У сковорідку наливаємо олію, нагріваємо і кладемо рибу. Обсмажуємо її на середньому вогні до рум’яної скоринки з двох сторін. Готову рибку подаємо до столу з гречкою з овочами.

Не вдається скопіювати.